Изнајмљивање ресторана за све врсте прослава - Ружо Румена

Услужно изнамљивање ресторана - 063249082

Ресторан Ружо Румена Вам жели добродошлицу. Амбијентом који оставлја без даха, истовремено потпуно савременим, нудимо Вам место најјефтинијх јела и пића, као и простор за уживање и одмор.


Уз изванредан, модеран амбијент, све ресторанске госте очекује вансеријска гастронномска понуда, професионално и вело љубазно особље као и импресивна понуда свих врста пића.
Београдски ресторан "Ружо Румена", конципиран је тако да може да изнесе захтеве за организацијом најразличитијих манифестација мањих и већих обима, журки, прослава, бизнис скупова, породичних прослава, матура, годишњица бракова и цл.
Својим квалитетом, аутентичном националном кухињом, свакодневном понудом најразличитијих јела и пића, ресторан "Ружо Румена" је заслужио и изнова оправдава 5 звездица које га красе. Стандарди услуге су светског реномеа и то наши партнери и клијенти и те како умеју да препознају, те и прославе које редовно организујемо гарантовано пролазе беспрекорно, баш онако као што сте и замишљали. едно је сигурно, ни ви ни ваши гости неће остати равнодушни. Отићи ћете одавде препуни импресију, задовољни амбијентом, храном и услугом, препричаваћете и препоручиваћете нашим пријатељима, и увек ћете се радо враћати, са специјалним поводом, али и без њега.


Сала за прославе - Изнајмљивање простора

Пажљиво смо анализирали потребе наших клијената за организациону прославу и евент-ова, те смо у складу са временом и осмислили бројне пакете који ће вам се надамо бити интересантни.
Гламурозна, шик, елегантна, оригинална и незаборавна, биће само неки од термина које ће ваши пријатељи користити како би описали вашу прославу, а нама је да то спроведемо у дело.
Ставићемо вам се на располагање и сваку вашу жељу испунити и учинити сваки моменат славља, тренутком вредним памћењем.
Комплетну организацију, од А до Ш, ресторан Ружо Румена ће са задовољством преузети на себе и пружити вам незаборавну ноћ за ваше најближе и вас.
Према договору, вашу приватну забаву или ћурку, красиће мени препун врхунских јела, закуски, деликатеса и дезерата, припремљених од стране кувара, мајстора свог заната.
Године искуства у организацији и планирању најразличитијих типова прослава и евената, пружа нам самопоуздање да комотно можемо да спроведемо у дело, шта год да сте замислили и пожелели.
На вама је да смислите, а ми ћемо смишљено спровести у дело. Изванредан простор, врхунска храна и пиће, услуга пар екцелленце гарантују успешне забаве.


Банкети, славља, промоције и презентације

Ресторан поседује више делова различитих капацитета. Први део броји до 40 места, док башта иде и до 120 места уз напомену да покретни кров и адекватно грејање било какве временске услове за тили час неутралишу.
Сви они којима уз само место за промоцију и презентацију играју улогу и амбијент и домаће окружење, попут страна и фирми, фармацеутских представника, осигуравајућих кућа и компанија, прави избор на територији Београда је баш ресторан „Ружо Румена”.
Ако и даље вагате и нисте преломили у нашу корист, скренућемо вам пажњу на детаље који би требало да вам помогну да одлучите за наше услуге.


Шта то ресторан Ружо Румена чини посебним?

Локација тик уз пешачку зону строгог центра Железника, на пар метара од свих општинских и градских институција. Затим, услуга којој завиде и ресторани светских метропола. Квалификовано и високопрофесионално особље које дискретно са дистанце води рачуна о свим вашим потребама.
Амбијент без равног, ентеријера који обара са ногу и невероватне, луксузне баште која у срцу града, самом центру Железника, пружа кутак без градске вреве, спољашњих утицаја и нежељених погледа.
Сваки кутак ресторана доступан је гостима, као и они за особље, опремљени су највишим стандардима безбедности, функционалности и естетике. Ту је увек и могућност кетеринга као и класичног одржавања бизнис ручкова. Сама храна је од првокласних намирница и бескомпромисног квалитета, а мени на захтев клијента или стандардно спој традиције и пробаних савремених рецепта.
У понуди је и могућност организовања музичке пратње, наравно у складу са ресторанским угледом, дакле јазз, поп, староградска и сл...
Како увек волимо да истакнемо, ниједан захтев наших клијената није премали или мање битан. Увек и свему излазимо у сусрет.
Слављеничке Продаја - Београд - Ресторан на услужно унајмљивање - 063249082


Венчања, рођендани, крштења и јубилеји

Ресторан „Ружо Румена” организује прославе пословне природе попут, годишњице од оснивања фирме, почетка рада, испраћаја колега у пензију, додела признања и награда, славе фирме, специјалне прославе и сл. Ту су разуме се и организације личних славља, као што су породичне славе, крштења, дечји рођендани, венчања, пунолетства, веридбе, свадбе у складу са капацитетом, сребрно-златне свадбе, пензионерски испраћаји и сл.
Ко зна да направи разлику између добре ћурке и незаборавног искуства, зна да са рестораном Ружо Румена неће погрешити. Угођају без премца, уз првокласну музику, клопу и услугу, успомене саме навиру и долазе.
Особама префињеног укуса, стила и јасних захтева, у потрази за амбијентом ваше следеће прославе, најтоплије препоручујемо да обиђете наш ресторан и уверићете се да смо један од ретких ресторана са душом и врхунским простором на подручју Београда.


Дечји рођендани и крштења

Врхунска, квалитетна кухиња пре свега одликују наш ресторан. На блиском другом месту је атрактивна башта у сред урбане џунгле какав је Београд, а потом и карта пића у којој има за свакога по нешто, ма колико префињено непце имали.
Уз добре ноте, добар провод, подразумева се и плес, те наш подијум је незаобилазан део локала.
За најмлађе другаре, ту је топла, мала удобна играоница, а по потреби и професионалац који ће будно пратити ваше малишане.
Слатки сто са прегршт могућности је могуће организовати декорисан према вашим жељама.
Како би деца била 100% анимирана, на располагању су вам и аниматори, кловнови, мађионичари, особе задужене за чување деце док се опуштају у делу за одрасле, уживајући у јелу и пићу, као и фото екипа која ће све незаборавне тренутке овековечити и сачувати од времена.
Особе са инвалидитетом и мајке са колицима имају адаптиран прилаз ресторану.
Београд - сала за прославе - Услуга ангажовања ресторанског простора - 063249082


Тинејџерски рођендани (18. рођендани, пунолетства)

Како би задовољили апетит тинејџера, уз амбијент, пиће и храну, на захтев ћемо се побринути о ДЈ уметнику, музичарима, додатним разгласима, расвети којима би позавидели и стални посетиоци клубова Ибице (робо главе, диско кугле, лед светла...), коктел мајсторима, фото професионалцима итд.
Како овакве журке могу бити специфичне, читајмо не баш интересантне свим старосним добима, увек постоји могућност раздвојених програма за најмлађе и за одрасле, наравно уз сву нужну приватност и дискрецију.


Остали рођендани и прославе

Ватромети, расвета, специјални ефекти, торте, превоз гостију, бенд, музика, ДЈ, коктел мајстори, декорација столова, амбијента, цветни аранжмани, професионални фотографи, шта год да вам падне на ум, неће бити проблем.
Понуда:
• Јединствена декорација сале и столова
• У договору са шефом кухиње, избор менија (традиционална српска, светска и европскакухиња)
• Торте и колачи по вашој жељи, замисли и дизајну, тотални уникати
• Посебно дизајниране карте пића и мени
• Букирање фотографа, бенда и сличне додатне услуге


ЗАКУП ПРОДАЈА ЗА ПРОСЛАВЕ - РУЖО РУМЕНА

За пословне и приватне састанке по потреби, остављамо и могућност рентирања ресторана на неколико сати. У тим инстанцама, неопходно је најавити и резервисати услугу барем 48х унапред.
За нас нема већег задовољства од успешно организоване Ваше прославе и све ћемо учинити како би ваш посебан дан остао вечно у лепом сећању.
Посетите нашу веб презентацију за више детаља, информације о слободним терминима, а што да не и дођите лично да се уверите због чега поносно носимо и заслужујемо 5 звездица.
Ресторан “Ружо Румена” - Београд - Услуге једнодневног изнајмљивања ресторана - 063249082


Пар речи за крај

Уз прославе и организовање догађаја, ресторан Ружо Румена, свакодневно ради за своје госте.
Понуда пића је збиља сјајна, ту је и врхунска кафа, напици смоотхие, цеђени свежи сокићи, чајеви топли и хладни из свих кутака света.
Поносимо се и својим слатким посластицама, топлим чоколадама, фрапеима, плазма схаке-ом, воћним посластицама и најбољим милксхаке-ом у граду.
Мени који може да се мери са свим светским метрополама и њиховим најелитнијим ресторанима.
Издвајамо легендарне топле сендвиче, те надалеко препознатљиву прасетину без костију, као и палачинке (слане и слатке).
Брза Ви-Фи мрежа покрива комплетан ресторан, а уколико вам је то битно, имамо и телевизоре са многобројним спортским програмима.
Идеално место за рођендан, славу, ћурку је баш у ресторану Ружо Румена.
Наши запослени, врхунски професионалци, на располагању су вам за све врсте договора, све у циљу беспрекорне забаве коју ће ваши гости годинама препричавати.
Услужно Изнајмљивање ресторана - 063249082