Национални ресторан Ружо Румена

Добро Дошли

Добродошли у ресторан Ружо Румена, ресторан традиционалне српске кухиње у срцу Железника. Настао из љубави према угоститељству, храни и традицији. Наш јеловник и храна су главни фокус у ресторану Ружо Румена.
Трудимо се да Вам обезбедимо најквалитетније оброке у атмосфери која је погодна за сваку прилику. Било да је то састанак са клијентом, рођендан, вечерњи излазак, ми желимо да наше место буде и Ваше место.

Порука од Шефице

Ресторан Ружо Румена комбинује традицију са креативношћу и модерним дизајном. Резултат овакве комбинације је незаборавно искуство посетилаца које укусном храном и домаћом атмосфером допире до свих чула. Сваки детаљ - од разноврсних специјалитета, преко енеријера до професионалне услуге је пажљиво уткан у целокупан доживљај који ће Вас оставити без даха.

КЕТИ

Дођите И Пробајте најбољу националну кухињу

РЕЗЕРВИШИТЕ МЕСТО

НАША МИСИЈА

Наша Филозофија

Брза и креативна кухиња ресторана Ружо Румена је невероватан начин да упознате српски начин исхране, филозофије и живота. Спознајте дуго чуване тајне ритуала мезетлука, роштилја и дима који позивају на дружење и повезују људе.

Свеже намирнице, домаћа ракијицаи и домаће вино су оно по чему смо препознатљиви. Свратите у ресторан Ружо Румена у Београду и уживајте са својим пријатељима у прелепој башти. Откијте прелепе укусе националне кухиње.